Reizen met de auto 


Reizen met je eigen auto. Net even meer comfort dan met een rugzak en niet meer gebonden aan de vaste trajecten van het openbaar vervoer. Rijden waarheen we willen en stoppen wanneer we zin hebben; dat is onze favoriete manier van reizen. Volledige onafhankelijkheid!


De mate van onafhankelijkheid wordt natuurlijk in grote mate bepaald door het type voortuig en de faciliteiten. Wij zijn geen luxe reizigers. Een volledig uitgeruste camper met wc, magnetron en wasmachine is aan ons niet besteed. Elektriciteit, stromend water en een goede koelkast daarentegen zouden we voor geen goud willen missen. Bovendien moet onze auto tegen een stootje kunnen. Off-road rijden vinden we geweldig en wild kamperen is voor ons iedere keer weer een spannend avontuur.

Hiernaast vind je links naar de beide auto's waarmee we hebben gereisd.

  • De Land Rover Defender was onze eerste auto. Met deze wagen zijn we in 2007-2008 over land naar Afrika en Azië gereden.
  • De Toyota Landcruiser is onze huidige auto. We hebben er al vele reizen mee gemaakt waaronder een lange reis van Nederland naar Bangkok in 2014.